Ballonnendecoratie specials

Ballonnendecoratie specials

Ballonnenhart
Vooruit, voor deze ene keer geven wij het toe. We zijn dol op hartjes. Rood, roze, parelmoer… Ja, we zijn er helemaal weg van. We zien ze dan ook graag terug komen op bruiloften, want daar horen ze er gewoon bij. Het is niet dat we het van de daken schreeuwen maar schamen doen we er ook niet voor! Onze ballonnendecoratie in de vorm van een ballonhart word standaard geleverd in de afmeting 2 x 2 m. Is dit niet groot genoeg? Vraag telefonisch of via de e-mail naar de mogelijkheden.

Ballonnendecoratie specials - hartenballonnen

[pl_alertbox type=”info”]
Ballonnenhart details

Prijzen

 • Prijs per ballonnenhart: € 99,00
 • Inclusief BTW
 • Exclusief reiskosten

[/pl_alertbox][pl_blockquote cite=”..honderden kleine ballonnen gebruikt worden voor dit ene hart?!
“]Wist u dat [/pl_blockquote]

[pl_button type=”info” link=”http://www.ballonnendecoratie.nl/contact/” ]Vraag uw ballonnenhart offerte aan[/pl_button]


Ballonnenbloemen
Heeft uw locatie een brug of een saai stuk tijdens de route? Door onze ballonnendecoratie in de vorm van bloemen zorgt u ervoor dat het saaie stuk een sierlijk plaatje word. En wat dacht u van het zwembad opvullen met reuzenballonnen in de vorm van een bloem, super hip! U kunt deze bloem ook boven uw beursstand ophangen. Uiteraard zijn er ook bij de ballonbloemen een legio kleurencombinaties mogelijk.

Ballonnendecoratie specials - ballonnenbloemen

Ballonnendecoratie specials - ballonnenbloem in zwembad

[pl_alertbox type=”info”]
Ballonnenbloemen details

Prijzen

 • Prijs per ballonnenbloem: € 27,50
 • Inclusief BTW
 • Exclusief reiskosten

[/pl_alertbox]

[pl_button type=”info” link=”http://www.ballonnendecoratie.nl/contact/” ]Vraag uw ballonnenbloemen offerte aan[/pl_button]


Bruidspaar
Een bruidspaar als caketopper? Schattig hoor, maar deze ballonnendecoratie is helemaal het einde! Lekker groot, lekker opvallend. Wellicht een evenbeeld met het bruidspaar? We hebben twee varianten qua afmetingen. De kleur van de jurk en het pak kunt u naar uw wens aanpassen. Wedden dat u een glimlach op het gezicht van uw gasten krijgt!

Ballonnendecoratie specials - bruidspaar

[pl_alertbox type=”info”]
Bruidspaar details

Prijzen

 • Prijs per bruidspaar: € 49,00
 • Inclusief BTW
 • Exclusief reiskosten

[/pl_alertbox]

[pl_button type=”info” link=”http://www.ballonnendecoratie.nl/contact/” ]Vraag uw bruidspaar offerte aan[/pl_button]


Cijfers en letters
Vindt u de ballonnendecoratie die u tot nu toe gezien heeft nog niet persoonlijk genoeg? Met ballonnen kunnen wij ontzettend veel decoraties creëren.

Ook de initialen van het bruidspaar of uw collega die met pensioen gaat. En als we dan toch goed in de ballonnen zitten, waarom dat niet de gehele naam of achternaam van het bruidspaar, een pasgeboren zoon of dochter. Zo word onze ballondecoratie toch ineens heel persoonlijk.

Viert u uw koperen, zilveren of gouden bruiloft en bent u op zoek naar een manier om te tonen dat dit een bijzonder getal is? Als we letters kunnen creëren dan kunnen uiteraard ook getallen realiseren. Kies de kleur die bij uw bruiloft past of ga voor uw favoriete kleur.

Ballonnendecoratie specials - getal

Ballonnendecoratie specials - naam

[pl_alertbox type=”info”]
Getallen en naam details

Prijzen

 • Prijs per letter of getal: € 45,00
 • Inclusief BTW
 • Exclusief reiskosten

[/pl_alertbox]

[pl_button type=”info” link=”http://www.ballonnendecoratie.nl/contact/” ]Vraag uw letter of cijfer offerte aan[/pl_button]


Reuzenballon
Een ballon vol kleine ballonnetjes, confetti en glitters. Welk meisje wordt hier nou niet blij van? Jawel, ook deze reuzen ballonnen kunnen wij aan u leveren. Plaats de ballon midden boven de dansvloer en laat deze open knappen zodra het bruidspaar de eerste dans van de avond met elkaar deelt.

Uiteraard kunt u deze ballonnendecoratie ook gebruiken tijdens een opening van uw bedrijfspand of tijdens de opening van uw evenement.

De reuzenballon kunt u niet alleen gebruiken als confettiballon, maar ook als topballon voor op de onze pilaren en als topballon van de cloudbuster. Het zijn ware blikvangers en creëren volume.

Ballonnendecoratie specials - confettiballon en topballon

Ballonnendecoratie specials - reuzenballon

[pl_alertbox type=”info”]
Reuzenballon details

Prijzen

 • Prijs per reuzenballon: € 5,95
 • Inclusief BTW
 • Exclusief reiskosten

[/pl_alertbox]

[pl_button type=”info” link=”http://www.ballonnendecoratie.nl/contact/” ]Vraag uw reuzenballon offerte aan[/pl_button]