Plaffonddecoratie

Plafonddecoratie

Uw locatie kan eigenlijk wel wat aankleding gebruiken. En hiervoor zoekt u de meest ideale oplossing. Wij hebben de oplossing die bij zowel knusse als gigantische ruimtes past, plafonddecoratie in de vorm van ballonnen.

Plafondballonnen

U viert feest in een kleine locatie waar eigenlijk geen ruimte is voor grote pilaren, een prieel en veel tierelantijntjes. Onze plafonddecoratie in de vorm van plafondballonnen zijn de ultieme oplossingen voor knusse ruimtes. Deze ballonnen staan niemand in de weg en zijn snel geplaatst. U voegt sfeer toe en verliest geen ruimte. Een ultieme win-win-win-situatie.

En wat nog mooier is de plafondballonnen zijn ook de uitkomst voor feesten met een beperkt budget. U betaald naar het aantal ballon die gevuld worden met helium, zo is deze optie geschikt voor ieders portemonnee. De ballonnendecoratie is al te bestellen vanaf 3 ballonnen.

[pl_alertbox type=”info”]

plafondballonnen details

Prijzen

  • 3 ballonnen: € 4,25
  • 5 ballonnen: € 6,95
  • 7 ballonnen: € 9,50
  • Inclusief BTW
  • Exclusief reiskosten

[/pl_alertbox]

[pl_blockquote cite=”Zeer geschikt voor een beperkt budget . “]Tip:
[/pl_blockquote]

Plafonddecoratie

[pl_button type=”info” link=”http://www.ballonnendecoratie.nl/contact/” ]Vraag uw plafondballonnen offerte aan[/pl_button]

Kroonluchter

“Wow wat hangt daar dan?”.
Dat zullen de reacties zijn bij het zien van de gigantische kroonluchter gevormd door honderden ballonnen!

Deze plafonddecoratie is ideaal om grootte kille ruimtes op te vullen en zo een gezellige uitstraling te creëren. Uitermate geschikt om tijdens de opening van uw bedrijfspand als aankleding in te zetten.

Maar ook tijdens uw huwelijksdag is de Plafonddecoratie in de vorm van een kroonluchter is een absolute topper om de aandacht op uw dansvloer te vestigen. Misschien valt het dan niet zo op dat u, per ongeluk, op de tenen van uw partner stapt tijdens de openingsdans..

[pl_alertbox type=”info”]

Kroonluchter details

Prijzen

  • Prijs per kroonluchter € 149,00
  • Inclusief BTW
  • Exclusief reiskosten

[/pl_alertbox]

[pl_blockquote cite=”De kroonluchter is alleen geschikt in ruimtes van minimaal 5 meter hoog! . “]Let op:
[/pl_blockquote]

[pl_button type=”info” link=”http://www.ballonnendecoratie.nl/contact/” ]Vraag uw kroonluchter offerte aan[/pl_button]