beurspresentatie

Beurspresentatie

Wilt u opvallen tussen de andere stands op de beurs? Heeft u nog niet eerder op een beurs gestaan of op zoek naar nieuwe inspirerende ideeën? Wij kunnen een complete aankleding voor uw beurspresentatie verwezenlijken.

Denk bij deze beurspresentatie aan onze ballonnenbogen, ballonnenpilaren, ballonnenbloemen of ballonnenslingers. Dit zijn onze standaard mogelijkheden maar er zijn duizend en één opties. Wat dacht u van ballonnen met uw logo erop of pilaren met een reuzenballon als topballon.

Naast ballonnen zijn er nog veel meer mogelijkheden. We verzorgen namelijk ook confetti kanonnen, rode lopers met of zonder paaltjes, skymannen en sky tubes. Eigenlijk verzorgen we alles om uw beurs aantrekkelijk te maken voor passanten.

Wellicht heeft u zelf ook ideeën over het uiterlijk van uw beursstand en heel misschien ziet u door alle ballonbomen het bos niet meer. We gaan graag met u om tafel om u te helpen bij het creëren van de juiste look en feel voor uw bedrijf.

De mogelijkheden
Wilt u kiezen voor ballonnen tijdens uw beurspresentatie? Kijk dan naar onze mogelijkheden

ballonnendecortatie ballonnenboog ballonnendecoratie ballonnenpilaren ballonnendecoratie ballonnenslinger

ballonnendecoratie specials ballonnendecoratie tafeldecoratie


[pl_button type=”info” link=”http://www.ballonnendecoratie.nl/contact/” ]Vraag een offerte voor beurspresentatie aan[/pl_button]