Huwelijksdecoratie van ballonnen

Huwelijksdecoratie

Ja, ik wil..
Uw bruiloft word ongetwijfeld één van de meest bijzondere en mooiste dagen van uw leven. Een dag waarop u feest viert. Een dag waarop u de liefde voor elkaar bekroond met een trouwbelofte en een ring.

Na een super romantisch aanzoek begint het pas echt… De voorbereiding!
Het pak, de jurk en uw droomlocatie zijn geregeld. Leuk, dat de tafelrokken matchen met de kleur van uw bruidskaart. Maar heeft u wel eens nagedacht over de mogelijkheid om ballonnen als decoratie te gebruiken?

Wij zijn ruim 15 jaar specialist in het verzorgen van decoraties met ballonnen. Bride- en groomzillas daar kunnen wij welk mee overweg, want we begrijpen als geen ander dat alles perfect moet zijn. Dit tonen wij onder andere door een gepaste oplossing voor ieder bruidspaar en door het werken met de crème de la crème onder de ballonnen.

Om u te behoeden voor de rol als groom- en bridezilla in spe hebben wij onze mogelijkheden beschreven binnen deze website maar ook binnen onze brochure. Eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig en altijd bespreekbaar, maar zo krijgt u een indruk van ons assortiment.

Heeft u al nagedacht over de decoratie binnen in uw droomlocatie? In mum van tijd is uw ruimte omgetoverd tot een sfeervolle feestzaal. Want zeg nou zelf.. Ballonnen geven direct sfeer en het staat zo leuk!

En wat dacht u van de perfecte foto? In plaats van de traditionele bloemen kiest u voor een boeket met ballonnen. Simpel, kleurrijk en doeltreffend!

Blader door onze brochure en door onze website. Wij durven te wedden dat er een glimlach op uw gezicht verschijnt en bomvol inspiratie zit na het zien van de mogelijkheden..


De mogelijkheden
Wilt u kiezen voor ballonnen als uw huwelijksdecoratie. Dan zijn dit uw mogelijkheden opgedeeld per categorie:

Ballonnendecoratie autoversiering ballonnendecortatie ballonnenboog ballonnendecoratie ballonnenpilaren

ballonnendecoratie ballonnenslinger ballonnendecoratie ballontoebehoren ballonnendecoratie heliumballonnen

plafonddecoratie ballonnendecoratie ballonnendecoratie specials ballonnendecoratie tafeldecoratie